+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 03 грудня 2018

Участь студентів інженерно-технологічного факультету у Всеукраїнському конкурсі «Харчові технології 2019»

  

     28 листопада на базі Національного університету харчових технологій відбувся другий тур проекту Фонда Бориса Колеснікова «Харчові технології 2019». Відповідний проект проводиться вдруге та уже став традиційним для закладів вищої освіти. Нагадаємо, що перший тур цього конкурсу відбувався в передових вищих навчальних закладах України. В проекті брали участь більш як 1000 осіб віком до 25-ти років. Серед учасників конкурсу були не тільки здобувачі освітнього степеня бакалавр та магістр, а й аспіранти різних років навчання, молоді учені, передові працівники галузі харчової промисловості України.

     Активну участь у конкурсі взяли студенти інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету садівництва. Кращий результат у першому турі був у Федоренко Тетяни (студентка груми 11м-т), Трофуші Анастасії (група 41-тз) та Пірус Аліни (група 41-тз). Ці студенти були запрошені для участі у другому турі конкурсу.

   

      Другий тур був насиченим та динамічним. Студенти презентували свої проекти та мали можливість вступити у дискусію із провідними спеціалістами галузі. Загальна кількість учасників другого туру становила 80 осіб. Виступи та проекти тридцяти учасників конкурсу були високо оцінені комісією у тому числі й проект нашої студенти Трофуші Анастасії на тему: «Розширення асортименту хлібобулочних виробів із зерна тритикале». За результатами конкурсу Анастасія була нагороджена почесною грамотою переможця конкурсу та отримала можливість безкоштовної участі у міжнародній виставці кондитерських виробів та снеків у м. Кельн, Німеччина, що відбудеться у 2019 році.

      Деканат інженерно-технолоігчного факультету та викладацький склад кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає переможницю конкурсу з високим результатом та підняттям рейтингу Уманського національного університету садівництва.