+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 29 січня 2020

Старт реєстрації на ЗНО-2020

3 лютого в Україні розпочнеться реєстрація учасників для проходження ЗНО-2020, яка триватиме до 24 березня.

Перш за все, щоб зареєструватися для участі у незалежному тестуванні, потрібно створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти у рубриці «ЗНО/ДПА», та підготувати комплект реєстраційних документів. Потім випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти подають його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, випускники ж минулих років надсилають до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Зверніть увагу! Комплекти реєстраційних документів учнів, слухачів та студентів, які проходять державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, керівники закладів освіти повинні надіслати до 17 березня 2020 року. Випускники минулих років надсилають документи самостійно до центру оцінювання не пізніше 24 березня.

Підтвердженням факту реєстрації участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетнем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2020 рік». Індивідуальні конверти особам, які проходять ДПА у формі ЗНО надсилаються за адресою навчального закладу, іншим особам – за адресою, вказаною в реєстраційній картці.

На сайті Українського центру для кожного учасника ЗНО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.

До 30 квітня 2020 року учасники, які успішно здійснили реєстрацію, зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення ЗНО-2020 з обраних предметів.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення