+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 16 травня 2017

Профорієнтаційна робота з учнями Катеринопільського району

15 травня Уманський національний університет садівництва гостинно  зустрічав випускників старших класів загальноосвітніх шкіл Катеринопільського району.

Вибір професії – дуже відповідальний крок в житті кожної людини, тому вкрай важливо підійти до цього зважено та раціонально. В рамках профорієнтаційної роботи завідувач підготовчого відділення Інна Іванівна Чернега надала гостям інформацію про Уманський національний університет садівництва, історію його створення, сьогодення, широкий вибір спеціальностей та особливості вступної кампанії.

Абітурієнти дізналися про умови вступу на навчання на денній та заочних формах, можливість здобуття вищої освіти паралельно за двома спеціальностями. Також студенти нашого університету мають змогу без відриву від навчального процесу здобути звання молодшого лейтенанта на кафедрі військової підготовки.

Майбутні абітурієнти отримали повну інформацію про умови для навчання, проживання та дозвілля студентів в університеті, що забезпечується потужною матеріально-технічною базою, кваліфікованими науково-педагогічними працівниками, студмістечком з розвинутою інфраструктурою, можливістю здобути на базі університету професії «Водій автотранспортних засобів», участю у міжнародних конкурсах та бізнес-проектах, подальшим працевлаштуванням випускників як в Україні, так і закордоном.

Дана зустріч була корисною, цікавою та змістовною, а тому домовились - будемо зустрічатися і надалі.

 

фахівець підготовчого відділення,

Наталія Черній