+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 02 січня 2020

Алгоритм реєстрації на пробне ЗНО-2020

3 січня 2020 року розпочинається реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році, яка триватиме до 24 січня.

Варто зазначити, що учасниками пробного ЗНО можуть стати лише ті особи, що зареєструватись для його проходження та здійснили оплату. Реєстрація здійснюється через мережу Інтернет на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Алгоритм реєстрації передбачає виконання 7 послідовних дій:

  1. Зайти в розділ «Пробне ЗНО-2020» на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.
  2. Ознайомитися з договором публічної ферти.
  3. Заповнити електронну реєстраційну форму.
  4. Перевірити надходження на вказану при реєстрації електронну адресу логіна і пароля для доступу до «Особистого кабінету учасника пробного ЗНО».
  5. Роздрукувати або/та зберегти на електронних носіях заяву на участь у пробному ЗНО із зразком квитанції для оплати послуги пробного ЗНО.
  6. Здійснити оплату на основі даної квитанції пробного ЗНО не пізніше 26 січня.
  7. Через сім календарних днів з моменту оплати самостійно перевірити в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» факт надходження коштів. У разі виявлення факту, що ці кошти не надійшли, зверніться до регіонального центру з метою вирішення форс мажорної ситуації.

Пробне ЗНО проводиться на платній основі. Тому квитанція про оплату і факт надходження коштів є підтвердженням факту реєстрації на пробне ЗНО. Без них не можлива участь в пробному ЗНО.

Після 2 березня, у разі успішної реєстрації, учасник повинен зайти до «Особистого кабінету учасника пробного ЗНО», щоб отримати інформацію про місце і час проведення пробного ЗНО та роздрукувати запрошення.

Дане запрошення, а також паспорт або інший документ, що посвідчує особу, учасник повинен пред’явити у пункті проведення пробного ЗНО.

Важливо! Якщо зареєстрований учасник з будь-яких причин не взяв участь у пробному ЗНО-2020, сплачені кошти йому не повертаються. Проте він має право отримати свій комплект матеріалів пробного ЗНО, звернувшись до пункту проведення за адресою, вказаною в запрошенні, протягом трьох робочих днів.

Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Тому не знехтуйте чудовою нагодою перевірити на практиці власні знання та попрактикуватися у вирішенні тестових завдань, заповненні бланків відповідей, освоїти тайм-менеджмент проведення ЗНО-2020.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення