14.12.2012
Методичні матеріали
- Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Вступ до фаху"
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ З ПІДГОТОВКИ ТА НАПИСАННЯ ВИПУСКНИХ РОБІТ для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом підготовки 6.030509 «Облік і аудит» (усіх форм навчання)
- Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Загальна екологія"
- Курси лекцій "Геоінформаційні системи в охороні довкілля, сільському та лісовому господарстві"
- Методичні вказівки до підготовки і написання дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" за напрямом "Агрономія"
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до написання курсової роботи: «Проектування та освоєння сівозміни і розробка для неї системи обробітку ґрунту»
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ТА ЗАВДАННЯ для виконання самостійної роботи з дисципліни «Управління фінансовими ризиками»
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ТА ЗАВДАННЯ для практичних занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Управління фінансовими ризиками»
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ З ПІДГОТОВКИ ТА НАПИСАННЯ ВИПУСКНИХ РОБІТ для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом підготовки 6030509 «Облік і аудит», 6030508 «Фінанси і кредит», 6030507 «маркетинг», 6030504» економіка підприємства
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ З ПІДГОТОВКИ ТА НАПИСАННЯ ДИПЛОМНИХ РОБІТ для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей: 8.050104 «Фінанси»; 8.050108 «Маркетинг»; 8.050107 «Економіка підприємства»; 8.050106 «Облік і аудит»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО СТАЖУВАННЯ для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” спеціальності 8.03050801 “Фінанси”
- НАСКРІЗНА ПРОГРАМА ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ З ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬО–КВАЛІФІКАЦІЙНОГО РІВНЯ «БАКАЛАВР» З НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.030508 «ФІНАНСИ І КРЕДИТ»
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проходження переддипломної виробничої практики з фінансів студентами 5 курсу факультету економіки і підприємництва спеціальності 7.050104 “Фінанси”
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за напрямом підготовки 6.090105 „Захист рослин”
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження науково-виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за напрямм підготовки 8.09010501 „Захист рослин”
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.040106 “Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження науково-виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство» та 8.09010107 «Технології закритого ґрунту»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» спеціальності 7.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» спеціальності 7.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»