181 Харчові технології
- Інноваційні технології виробництва консервованої плодоовочевої продукції
- Інноваційні технології низькотемпературного оброблення рослинної сировини
- Актуальні проблеми харчування
- Виробництво безглютенових зерноборошняних продуктів
- Методи оцінювання якості й безпечності харчових продуктів на основі плодів та овочів
- Методи та оцінювання якості й безпечності зерноборошняних продуктів
- Наукові аспекти розробки харчових продуктів із заданими властивостями
- Перспективні технології зерноборошняних продуктів з малопоширеної сировини
- Сировина для консервованих продуктів
- Спеціальні методи контролю у виробництві консервних продуктів
- Технології виробництва зерноборошняних продуктів з нетрадиційними інгредієнтами
- Технології первинної обробки плодів та овочів та інновації в пакуванні
- Формування якості консервних продуктів
- Функціональні харчові інгрідієнти з рослинної сировини
- Харчова комбінаторика
- Харчова і дієтична цінність консервованих продуктів