181 Технології харчування
- Барна справа
- Безпечність харчових продуктів
- Виноробство
- Експертиза алкогольних напоїв
- Енологія
- Кейтеринг
- Кондитерське та пекарське мистецтво
- Кріотехнології харчових виробництв
- Методи контролю якості ресторанних послуг
- Міні-виробництва харчових продуктів
- НАССР на підприємствах ресторанного господарства
- Організація роботи сомельє
- Органічні харчові продукти
- Основи аюрведичного харчування
- Основи карвінгу
- Сенсорний аналіз харчової продукції
- Сервісологія
- Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв
- Технологічні розрахунки облік і звітність у галузі зернопереробних виробництв
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у виробництві харчової продукції
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у консервному виробництві
- Технологія зберігання плодів та овочів
- Технологія зберігання харчових продуктів
- Технологія напоїв функціонального призначення
- Технологія продуктів геродієтичного харчування
- Технологія продукції дитячого і дієтичного харчування
- Технологія функціональних продуктів в ресторанному господарстві
- Технологія фітнес-продуктів
- Технології збагачених кондитерських виробів
- Технології харчових продуктів тривалого зберігання
- Товарознавство та пакування продукції консервної промисловості
- Товарознавство та пакування харчових продуктів зернопереробного виробництва
- Товарознавство харчових продуктів в закладах ресторанного господарства