241 Готельно-ресторанна справа
- Івент-менеджмент
- Інвестиційний аналіз
- Іноземна мова ІІ (за професійним спрямуванням)
- Інформаційний менеджмент
- Автоматизація діяльності готельно-ресторанного господарства
- Барна справа та організація роботи сомельє
- Бренд-менеджмент
- Глобалізація культури
- Готельно-ресторанна індустрія україни
- Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
- Ділове писемне спілкування іноземною мовою
- Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанному господарстві
- Електронна торгівля в сфері обслуговування
- Креативний менеджмент
- Культура в готельно-ресторанній справі
- Кулінарне мистецтво
- Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі
- Методи прийняття управлінських рішень
- Моделювання бізнес-процесів
- Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
- Міжнародний туризм
- Ораторське мистецтво
- Організація захисту прав споживачів
- Основи класичної кулінарії
- Основи менеджменту
- Основи міжкультурної професійної комунікації
- Основи нутриціології
- ПР-технології та брендинг у сфері обслуговування
- Рекреаційна база сільського зеленого туризму
- Ризик-менеджмент
- Санаторно-курортна справа
- Світове готельно-ресторанне господарство
- Тайм-менеджмент
- Теорія організації
- Технологія напоїв
- Туристично-рекреаційне країнознавство
- Управління корпораціями в готельному і ресторанному бізнесі
- Управління персоналом
- Управління ресурсами і витратами
- Управління ризиками та кризами