181 Харчові технології
- Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт
- Безпечність харчових продуктів
- Виноробство
- Гігієна та санітарія харчових підприємств
- Електротехніка
- Електротехніка з основами електромеханіки
- Електрохімія
- Зернознавство
- Кріотехнології харчових виробництв
- Методика дослідної справи в зберіганні і переробці зерна
- Методика дослідної справи у консервуванні
- Механіка матеріалів і конструкцій
- Мікробіологія сировини та продуктів її переробки
- Міні-виробництва харчових продуктів
- Нанохімія самоорганізуючих систем
- Органічні харчові продукти
- Основи наукових досліджень продуктів харчування
- Прикладна механіка
- Сучасні хімічні методи кількісного аналізу
- Теоретична механіка
- Теплоенергетика
- Теплопостачання об’єктів агропромислового комплексу
- Теплотехніка
- Технологічні розрахунки облік і звітність у галузі зернопереробних виробництв
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у консервних виробництвах
- Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчуванні
- Технологія борошномельного виробництва
- Технологія виробництва продукції рослинництва і садівництва
- Технологія елеваторної промисловості
- Технологія зберігання плодів та овочів
- Технологія зберігання харчових продуктів
- Технологія комбікормів
- Технологія консервування
- Технологія круп’яного виробництва
- Технологія продукції ресторанного господарства
- Технологія сушіння плодів та овочів
- Технологія харчової продукції функціонального призначення
- Технології харчових продуктів тривалого зберігання
- Технічна мікробіологія
- Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика
- Товарознавство та пакування продукції консервної промисловості
- Товарознавство та пакування харчових продуктів
- Товарознавство та пакування харчових продуктів зернопереробного виробництва
- Товарознавство та пакування харчової продукції
- Фізико-хімічні методи дослідження
- Холодильна техніка та технологія
- Хімія аналітична
- Хімія ароматів
- Хімія фізична і колоїдна