30.10.2018 517

Виставка «ІнтерАГРО 2018»

Подію завершено

Київський міжнародний контрактовий ярмарок та дирекція міжнародних аграрних виставок запрошують Вас, викладачів та студентів, відвідати спеціалізовану сільськогосподарську  виставку ІнтерАГРО 2018, яка відбудеться з 30 жовтня по 1листопада у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект 15, ст. м. Лівобережна).

Впевнені, що тематика виставки, потужні професійні програми заходів та спілкування з представниками провідних компаній, що беруть участь у виставці, нададуть молодим фахівцям необхідного досвіду для майбутнього зростання як спеціалістів даної галузі.

У виставці візьмуть участь більше 300 компаній з 16 країн світу, у тому числі національні експозиції Німеччини, Франції та Китаю.

Будуть представлені такі тематичні розділи : сільгосптехніка, біоенергетика, інформаційні технології та агросервіс, обладнання, агроекономіка  та сільськогосподарські технології, рослинництво та агрохімія.

1 листопада відбудеться 5-й День молодого спеціаліста та найбільший Ярмарок агровакансій! На вас чекають понад 20 компаній-роботодавців! Детальніше  на сайті www.interagro.in.ua

 

Для відвідання виставки необхідно скласти списки студентів та завірити їх у організаторів виставки. Звертаємо Вашу увагу, що кожну групу з 20-ти чоловік має супроводжувати керівник.


З повагою,
Київський міжнародний контрактовий ярмарок
Дирекція виставки  ІнтерАГРО
За додатковою інформацією звертайтесь:
Ковтун Тетяна
kovtun@kmkya.kiev.ua
+38 044 4906393

Найближчі події