07.03.2014
10466
Навчальна література
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” за напрямом підготовки 6.090105 „Захист рослин”
- МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.090101 – «Агрономія» за ознаками спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження науково-виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за напрямм підготовки 8.09010501 „Захист рослин”
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.040106 “Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування”
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження науково-виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 8.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство» та 8.09010107 «Технології закритого ґрунту»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» спеціальності 7.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» спеціальності 7.09010104 «Плодоовочівництво і виноградарство»