+38 (04744) 3-40-77; +38 (04744) 3-07-32; +38 (098) 218-15-33
Меню
Факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин — фундаментальна структура Уманського національного університету садівництва.
Факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин — фундаментальна структура Уманського національного університету садівництва.

Поєднання інноваційних технологій навчання, професійний підхід із впровадженням сучасних наукових досягнень реалізовано в освітньому процесі факультету.

Досвід провідної наукової школи з урахуванням інноваційних підходів навчання в основі підготовки висококваліфікованих фахівців.
Досвід провідної наукової школи з урахуванням інноваційних підходів навчання  в основі підготовки висококваліфікованих фахівців.

Сучасна професійна освіта, що базується на новітніх світових освітніх стандартах, національних традиціях та наукових і практичних досягненнях з урахуванням вимог міжнародних і європейських систем стандартів. 

Впевнений крок у майбутнє!
Впевнений крок у майбутнє!

Факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей: 203 «Садівництво та виноградарство» 202 «Захист і карантин рослин» 101 «Екологія»     091 «Біологія та біохімія»

Останні новини

Дуальна освіта Читати повністю
03.05.2024

Дуальна освіта

Студенти Уманського національного університету садівництва здобувають освіту на денно-дуальній формі навчання.

Читати повністю

Навчальна практика з розсадництва Читати повністю
02.05.2024

Навчальна практика з розсадництва

2 травня 2024 року студенти 11-кс і 21-с груп в межах курсу «Розсадництво» засвоювали практичні навички з виконання зелених операцій у першому полі плодового розсадника навчально-виробничого відділу Уманського НУС.

Читати повністю

Органічне виробництво – перспективи для молоді Читати повністю
01.05.2024

Органічне виробництво – перспективи для молоді

Студенти освітньої програми «Овочівництво» спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього ступеня «Магістр» та науково-педагогічні працівники кафедри овочівництва стали учасниками конкурсу студентських робіт з органічного агровиробництва та маркетингу органічної продукції на тему: «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Читати повністю

Органічне виробництво – перспективи для молоді Читати повністю
01.05.2024

Органічне виробництво – перспективи для молоді

Студенти освітньої програми «Овочівництво» спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього ступеня «Магістр» та науково-педагогічні працівники кафедри овочівництва стали учасниками конкурсу студентських робіт з органічного агровиробництва та маркетингу органічної продукції на тему: «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Читати повністю

Всі новини