20.09.2017 4719

Зустріч студентів із роботодавцем

19 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбулася зустріч студентів факультету агрономії та інженерно-технологічного факультету з представником компанії «KERNEL».

Уже вкотре ця компанія відвідує наш університет аби запросити до співпраці тямущих студентів, що мріють і хочуть сформувати себе першокласними, високооплачуваними фахівцями аграрного виробництва.

Дана зустріч відбулася в рамках освітнього проекту компанії «КЕРНЕЛ-ШАНС» з метою запропонувати студентам 3-4 курсів спеціальностей «Агрономія» та «Агроінженерія» пройти відбірковий етап для стажування на провідних підприємствах агрохолдингу з перспективою подальшого працевлаштування за вакантними посадами.

Зустріч студентів із роботодавцем
Зустріч студентів із роботодавцем

Менеджер освітнього проекту компанії Сергій Тименко представив розгорнуту презентацію основних напрямів її діяльності, структуру, виробничі потужності та маркетингові цілі. Усе зазначене свідчить про глобальний підхід компанії до організації виробничого процесу та власне його реалізації. І саме використання інноваційних рішень та злагоджена робота спеціалістів створюють умови для беззаперечного лідерства компанії на агроринку України.

Новий сезон освітнього проекту «КЕРНЕЛ-ШАНС» стартує 2 жовтня 2017р.. Для проходження теоретично-практичного курсу навчання на базі господарства «Дружба Нова» Чернігівської області, що має 110 тис. га сільськогосподарських земель, компанія за рейтингом відбере 20 інженерів та 20 агрономів із числа тих, хто заповнили анкети зі спеціалізованими тестовими завданнями.

Бажаючі пройти відбір можуть зв’язатися з менеджером проекту за електронною адресою: s.tymenko@kernel.ua.

            Зроби крок назустріч успіху! Стань частиною прогресивного виробництва! 

 

Людмила Худік, викладач кафедри процесів, машин та обладнання АПВ

 

Error