05.10.2017 2315

Зустріч стипендіатів Стена Форбса Уманського НУС з делегацією м. Девіс

В конференц-залі Уманського НУС відбулась зустріч голови комітету поріднення м. Девіс Джона Чайлза зі студентами стипендіатами Стена Форбза.

На зустрічі були присутні: перший проректор Уманського НУС Іван Мостов’як, завідувач центру культури і виховання студентів Петро Паєвський, викладач кафедри української та іноземних мов Олена Олійник, голова товариства «Дружба» Галина Кучер та студенти-стипендіати.

Іван Іванович радо привітав присутніх та гостей, коротко розповів про університет, наголосивши на вдячності та важливості для Уманського НУС участі об’єднань міста-побратима Девіс в житті навчального закладу та, зокрема, студентської молоді. Джон Чайлз висловив щире задоволення від можливості відвідати найстаріший аграрний університет України та поспілкуватися зі студентами, які отримують стипендію Стена Форбса.

Високошановний гість пишається знайомством з молоддю, що в майбутньому стануть працівниками аграрного сектору, натомість, його колегами.

Галина Кучер висловила вдячність американській громаді за активну фінансову допомогу молоді міста, адже це значний внесок в їх інтелектуальний розвиток. На що Джон Чайлз зазначив: «молодь – це наше майбутнє, і не важливо яка країна є їхньою батьківщиною».

Студенти теж мали нагоду висловити вдячність та свої побажання людині, яка представляє в Уманському НУС Стена Форбса. Джон Чайлз був приємно вражений насиченим студентським життям студентів, їх рівнем підготовки та запросив відвідати м. Девіс для зустрічі з самим Стеном Форбсом.

Зустріч завершилась спільними світлинами вдячних студентів та Джона Чайлза.