08.11.2018 5770

Жартуйте та смійтеся на здоров’я!

Прихильників гарного гумору та всі охочі посміятися з жартів дотепних професіоналів гри КВК 8 листопада чекає майже професійне свято – Міжнародний день КВК. Як сказав Марк Твен: «Гумор приводить в дію механізм думки», тож і ми певні в тому, що коли людина має почуття гумору, то вона носить свято завжди з собою, даруючи його оточуючим.

Такими основоположниками вічного свята в Уманському НУС є збірні команди веселих та кмітливих студентів різних факультетів, об’єднані у команду КВК нашого закладу вищої освіти, які вже багато років радують однокурсників і викладацький колектив своїми вміннями жартувати та талантом «смачного гумору». Адже це лише зараз над дотепами учасників КВН сміється весь світ, а на початку 60-х років веселити публіку в клубі почали люди, спеціальності та професії яких аж ніяк не стосувалися жартів. І це вкотре доводить правдивість вислову М. Лайтмана: «Добрий сміх, гарне почуття гумору є показником духовного здоров’я людини, вміння сміятися над всілякими егоїстичними проявами в собі – це необхідний елемент розвитку на всьому етапі духовного шляху людини». А те, що в УНУС всі духовно здорові, – повсякчас доводять збірні команди КВК університету садівництва.

Ще з 2013 року, прослідковуючи історію університету, зустрічаємо назви збірних команд університету з КВК, які стали легендами гумору не лише на теренах рідного закладу вищої освіти, а й усих аграрних ЗВО: «Хата на Маямі» (капітан – Олександр Пересунько) та «Made in UNUS» (капітан – Богдан Бойко).

Традиційними та довгоочікуваними, а ще – яскравими, позитивними та емоційно насиченими стали щорічні ігри КВН на Кубок ректора університету. Участь у цих змаганнях дотепності завжди беруть шість команд – представниць факультетів Уманського НУС. Так, у 2013 році почесну нагороду виборола команда факультету лісового і садово-паркового господарства «Л/Г продукт»; у 2014 – команда факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин «Солодкі перці»; у 2015 – команда факультету економіки і підприємництва «Без ПДВ»; у 2016 – команда факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин «All inclusive»; у 2017 і 2018 роках лідирували жартівники факультету економіки і підприємництва: «Без ПДВ» (2017) і «НєГані» (2018).

Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!
Жартуйте та смійтеся на здоров’я!

Рада студентського самоврядування Уманського НУС завжди зберігала кращі традиції навчального закладу, стоячи на варті не лише інтелектуального збагачення шляхом наукового підходу, а й розвиваючи творчі особистості та шануючи хобі студентства професійно жартувати, адже КВК – улюблена гра багатьох поколінь, яка дарує гарний настрій та чудові емоції, продовжує життя терапією сміху.

Тож, шановні викладачі та студенти, вітаємо вас з Міжнародним Днем КВК! Хай кожна посмішка продовжує ваше життя, а багато щасливих та веселих моментів щодня змушує вас посміхатися. Адже, як сказав засновник КВН Олександр Масляков: «Почуття гумору, як і почуття голоду, не атрофується». Жартуйте та смійтеся на здоров’я, та ніколи – на шкоду здоровому глузду!

Прес-центр Уманського НУС