01.12.2015 5106

З Україною в серці творимо дива!

У такий нелегкий для України час, коли тривають воєнні дії на сході, всі свідомі українці беруть активну участь у проекті «З Україною в серці творимо дива». За умовами проекту вихованці дитячих садочків, учні загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів і просто небайдужі громадяни своїми руками виготовляють обереги, які згодом будуть відправлені воїнам в зону АТО.

30 листопада в Уманському національному університеті садівництва відбувся майстер - клас з виготовлення оберегів - «Ангеликів» – рукотворних ляльок-мотанок. 

З Україною в серці творимо дива!
З Україною в серці творимо дива!

Майстер - клас проводила лялькарка Ольга Собкович. Організатором даного заходу в Уманському НУС стали заступники деканів з виховної роботи факультетів економіки і підприємництва Світлана Власюк і менеджменту Лілія Кустріч, а участь у ньому взяли студенти факультетів менеджменту та економіки і підприємництва. Також до проекту долучились активісти волонтерського штабу «Разом». 

З Україною в серці творимо дива!
З Україною в серці творимо дива!

Не завжди та не все можна купити за гроші. А бійці стверджують, що саме завдяки таким оберегам і дитячим малюнкам вони відчувають підтримку кожного з нас. Тож кожен може зробити свій посильний внесок у загальнонаціональну боротьбу і підтримати воїнів на сході України – не лише матеріально, а й, насамперед, морально, душею і серцем. Творимо дива разом!

 

Людмила Коренюк, редактор редакційно-видавничого відділу
Фото Олега Черноусько