19.12.2014 5089

З надією на плідну співпрацю

За ініціативи декана факультету менеджменту доцента Наталії Вернюк, викладача кафедри української та іноземних мов Мирослави Гейко та за участі викладачів факультету менеджменту 16 грудня відбулася Інтернет-зустріч з представниками Коледжу графства Пемброкшир, розташованого в місті Хавефордвест, Уельс, Велика Британія.

Заступник директора Барі Уолтерз та фахівець з методів електронного навчання Джеф Еліот поділились досвідом впровадження дистанційного навчання (система Moodle працює в Коледжі з 2005 року) та розказали про переваги її застосування.

На зустрічі учасниками узгоджено наступний план співробітництва на першу половину 2015 року:

1. Березень – організувати відео конференцію для студентів, на якій вони розкажуть про своє життя та навчання в Україні та Уельсі, переваги своїх майбутніх професій та подальші плани.

2. Квітень – викладачі Пемброкширського коледжу підготують інформацію та проведуть лекції у відеорежимі з таких предметів як менеджмент, туристичний і готельний бізнес та поділяться досвідом своєї роботи.

3. Пемброкширський коледж надасть матеріали розроблених навчальних програм з курсів «Ресторанний та туристичний бізнес», «Бізнес – курс». 

Колеги із коледжу сподіваються, що це буде добрим початком співпраці у майбутньому, і вже починають підготовку до зазначених заходів.

Марина Гоменюк, учасник конференції, доцент кафедри менеджменту організацій