17.03.2017 5244

Ярмарка вакансій в Уманському НУС

Ярмарка вакансій в Уманському НУС
Ярмарка вакансій в Уманському НУС

Перед багатьма випускниками ВНЗ постає питання працевлаштування: де, і саме головне, ким працювати, щоб отримати гідну заробітну плату та можливість кар’єрного росту?

Питання першого робочого місця для випускників університетів є надзвичайно актуальним. А тому в Уманському НУС стала традицією щорічна організація Ярмарки вакансій, яка надає можливість провідним підприємствам та організаціям знайти молодих спеціалістів та презентувати себе як роботодавця. Для студентів нашого університету – це реальна можливість працевлаштуватися в провідних підприємствах  як в Україні, так і закордоном.

22 березня 2017 р. об 1130 в аудиторії 170 відбудеться Ярмарка вакансій для студентів Уманського національного університету садівництва всіх спеціальностей. Студенти матимуть можливість поспілкуватися з представниками підприємств, дізнатися про відкриті вакансії, стажування, рівень заробітної плати та можливість кар'єрного росту від провідних роботодавців України; отримати поради щодо працевлаштування та особисто познайомитись з керівниками підприємств. Також взяти участь у співбесіді з представниками підприємств, які зацікавлять студентів.

Взявши участь у Ярмарку,  роботодавці мають можливість зберегти час та встановити максимальну кількість прямих контактів з майбутніми потенційними співробітниками.

Вірний вибір професії – запорука успішного майбутнього!

За додатковою інформацією звертатись:

Підготовче відділення Уманського НУС

Адреса: м. Умань, вул. Інститутська 1, каб. 171

Телефон: (04744) 3-21-70; (097) 927-91-09; (067) 700-65-05