16.01.2017 5438

Я щиро рада, що навчаюсь саме тут

Я щиро рада, що навчаюсь саме тут
Я щиро рада, що навчаюсь саме тут
У цьому році мені пощастило стати студенткою Уманського національного університету садівництва.

Якщо ви запитаєте, чи сумнівалась я у виборі університету, то я з 100%-ю впевненістю скажу, що ні. 

Коли я готувалася до ЗНО, то шукала ґрунтовної підготовки та мудрих викладачів. І знайшла це все на курсах підготовки до ЗНО в УНУС.

Дуже багато моїх знайомих рекомендували мені вступати саме сюди. Для багатьох це вже альма-матер, де отримують вищу освіту цілі покоління однієї родини. Проте УНУС - це не лише престижно, а й економічно. Контракт тут – один із найдешевших в країні. Та й розташований університет у неймовірно красивому та затишному містечку. В Уманський НУС закохуєшся з першого погляду!

Серед 6 факультетів і 30 кафедр університету моєю «рідною» є кафедра фінансів, банківської справи та страхування. Як на мене, це дуже перспективна спеціальність, із можливістю працевлаштування у багатьох фінансових структурах і організаціях. 

Я навчаюся в УНУС лише перший рік, проте маю дуже багато позитивних вражень. Всі викладачі лояльно, гуманно та з глибоким розумінням ставляться до студентів. Будь-які наші позитивні ініціативи підтримують. Гра на музичних інструментах, хоровий та сольний спів, танці, КВН, наукові дослідницькі роботи – в університеті створено всі умови для різностороннього розвитку молодих особистостей .

Зручне студмістечко, чудові викладачі, цікавий навчальний процес, можливість розвитку своїх здібностей - це лише кілька з багатьох чеснот Уманського НУС. Я щиро рада, що навчаюсь саме тут.

Анастасія Резнік, студентка 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»