27.11.2015 5575

Хороша робота – гарантія добробуту та стабільності

26 листопада до Уманського національного університету садівництва завітали представники компанії  BASF: Тетяна Пильтяй, керівник відділу по роботі з персоналом, та  Денис Рибкін, керівник відділу регіонального маркетингу. BASF є найбільшою у світі хімічною компанією. Представництво BASF  в Україні було відкрите в 1992 році в Києві. Портфель пропозицій концерну включає хімікати, пластмаси, спеціальні хімікати, засоби захисту рослин, а також нафту і природний газ.

Метою візиту було запрошення випускників та студентів останніх курсів факультетів «Агрономія (спеціальність «Агрономія)» та «Плодоовочівництво, екологія та захист рослин» (спеціальність «Захист рослин»)  до стажування в компанії.  В подальшому студенти, які прийматимуть участь у програмі, мають можливість офіційного працевлаштування в компанії. Представники концерну зауважили, що студенти Уманського НУС володіють хорошими знаннями у сфері агровиробництва та мають висококваліфіковану підготовку. Захід відбувся за ініціативи компанії BASF та відділу працевлаштування Уманського НУС. 

Хороша робота – гарантія добробуту та стабільності
Хороша робота – гарантія добробуту та стабільності

У наш час досить складно влаштуватися на пристойну посаду без  необхідного досвіду роботи. Компанія BASF дає можливість випускникам, студентам проявити себе, свої вміння, навички, сильні сторони, реалізувати себе. Тож, варто спробувати!

 

Людмила Коренюк, редактор редакційно-видавничого відділу  

Фото Олега Черноусько