23.01.2019 7754

Вступна кампанія – 2019

Вступна кампанія – 2019
Вступна кампанія – 2019

Вступна кампанія – 2019 розпочалася з оприлюднення конкурсних предметів ЗНО, необхідних для вступу до Уманського національного університету садівництва!

Для вступників, які бажають здобути фах за освітнім рівнем «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній або заочній формі навчання, зараховуються бали сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з трьох конкурсних предметів. 

Заяви для вступу подаватимуть лише в електронній формі! На допомогу вступникам з 01 липня при приймальній комісії Уманського НУС працюватиме консультаційний центр із питань електронного вступу.

Загалом, вступники матимуть можливість подати сім заяв на чотири спеціальності, де передбачено прийом за державні кошти.

Подання заяв в електронній формі на спеціальності, на яких не передбачається прийом за державні кошти, обмежуватися не буде.

Вступники, які мають право на спеціальні умови участі у конкурсному відборі та зарахуванні, подають заяви тільки в паперовій формі.

У 2019 році зберігається система пріоритетності заяв абітурієнта. Зокрема, під час подання заяв про участь у конкурсному відборі вступник зазначатиме пріоритетність кожної заяви відносно інших поданих ним заяв.

Уманський НУС прийматиме від абітурієнтів сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, видані у 2017, 2018 та 2019 роках, крім оцінок з іноземної мови – приймаються лише сертифікати ЗНО 2018 та 2019 років.

Сертифікати ЗНО-2019