30.09.2016 4584

Всеукраїнський день бібліотек

Шановні працівники Наукової бібліотеки Уманського НУС!

Щиросердечно вітаємо вас з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Книги – це джерело мудрості, яка крізь віки відкривається перед читачами сучасності. А бібліотека – це храм науки, знань, оживаючих подій з таємничого минулого та неймовірно-фантастичних задумів, що реалізуються в майбутньому.

Визначальними рисами працівників Наукової бібліотеки уманського НУС є небайдужість, оптимізм і прагнення якнайповніше донести до читачів всі відомі та нерозгадані задуми наших попередників і сучасників. А ще – зробити цей світ прекраснішим за рахунок залучення студентів до пізнання мудрості книг і вивчення традицій рідного народу, що допомагають виховувати молодь у дусі патріотизму, любові до рідного краю, поваги до самих себе й оточуючих, прогресивних наукових поглядів.

Щиро дякуємо вам за вашу самовіддану працю, за незламний ентузіазм й оптимізм, за всепоглинаюче бажання зберегти для майбутніх поколінь свідчення минулого та водночас йти в ногу з часом, забезпечуючи доступ до інформації для тисяч читачів шляхом використання сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій.

Бажаємо вам міцного здоров’я, радості у кожному дні, благополуччя, миру та злагоди в родинах, квітучого майбутнього та ентузіазму в роботі!

Ректорат, профком

Рубрика: Бібліотека