07.03.2018 5565

Вітаємо зі святом весни!

В усі часи, в усіх народів жінка – найшанованіша особистість. Вона – основа життя, початок націй і народів, натхненниця найвеличніших ідей і досягнень, сподвижниця найрішучих кроків.

Рішуча, вольова, емоційна, ніжна, романтична, прогресивна – це все вона, сучасна жінка. Невтомна трудівниця, ніжна та трепетна берегиня, мудра порадниця та колега – саме цими словами можна охарактеризувати наших колег – жінок Уманського національного університету садівництва.

Ви сповнюєте позитивом будні, надихаєте на нові звершення, доводите своїми справами, що світ навколо – прекрасний і неповторний. Суперечливі та мінливі, як весна, яскраві та неповторні, як сонячні дні, рішучі, як поступ часу та лагідні, як перші несміливі первоцвіти; ваші думки завжди ясні і прогресивні, дії – виважені та обґрунтовані, міркування – глибокі та непересічні, погляди – новітні та інноваційні. Кожною хвилиною свого життя ви спонукаєте все навколо до дій в ім’я мирного майбуття, глибинного пізнання здавалося б звичних речей і прописних істин, розвитку сьогодення на теренах любові, віри, добра.

Шановні жінки! Хай кожен день вашого життя буде яскравим, позитивним, незабутнім, сповненим радості та душевного тепла! Хай квітучими килимами здійснених мрій стеляться ваші життєві дороги, серця будуть сповнені світла та тепла, а далекі перспективи та плани стануть близькими і реалізованими! Божої ласки та благодаті вам, наші дорогі колеги, дочки, матері, бабусі, наставниці! Бажаємо вам прихильності долі у щедрому цвіті гармонії, радості та любові!

 

Ректорат

Профком