21.11.2014 5079

Вітаємо вас!

21 листопада відзначають Всесвітній день вітань. Його започаткували в 1973 році, коли у світі відбувалися декілька масштабних конфліктів як своєрідний протест проти напружених відносин між різними країнами.

Саме тому радою студентського самоврядування, студентами та викладачами кафедри фінансів і кредиту факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва було проведено акцію, присвячену Всесвітньому дню вітань, яка показує важливість спілкування між людьми для досягнення миру. На всій планеті у цей день люди виражають своє бажання миру в усьому світі. Способи досягнення таких високих цілей різні. Це може бути звичайне вітання або ж лист світовим лідерам, що переконує в ефективності мирного вирішення конфліктів. Пам’ятайте, що кожен може зробити свій посильний внесок у мирне співіснування всіх жителів Землі.

Вітаємо Вас! Ця проста і нехитра дія знайома кожному з нас. Ми здійснюємо її, майже не замислюючись про це. Своїм привітанням ми схиляємо до себе співрозмовника, відкриваємося перед ним, створюємо дружню обстановку. Привітанням можна показати безліч почуттів та емоцій, своє особливе ставлення до людини. Ця проста дія універсальна і застосовується до початку будь-яких ситуацій, надаючи позитивний вплив на будь-який процес. Вона виключає пасивність і є своєрідною акцією життєствердження.

Зараз свято вітань стало багатонаціональним та незалежним від таких чинників, як професія, релігія або переконання людей, які його відзначають. Цей день об'єднує дітей та дорослих, зірок кіно та звичайних людей – усіх, хто прагне зробити світ більш толерантним та дружнім.

Вітаємо вас!
Вітаємо вас!
Вітаємо вас!
Вітаємо вас!
Вітаємо вас!
Вітаємо вас!

Вітайте один одного. Вітайте незнайомих Вам людей! Це має тільки сприятливі наслідки: знімає напруженість, відкриває життю не тільки Вас, а й тих, кому адресовано Ваше привітання! Вітаємо Вас!

Світлана Власюк, Наталія Бондаренко, Леся Барабаш, викладачі кафедри фінансів і кредиту