19.09.2014 5173

Вітаємо наш рідний університет з ювілеєм!

18 вересня 2014 року Уманському національному університету садівництва виповнюється 170 років! І ми, рада студентського самоврядування університету, щиро вітаємо всіх з днем його заснування!

Ми, теперішні студенти, з впевненістю можемо стверджувати, що історія, славні традиції та досягнення Уманського НУС сформували тут високопрофесійну школу підготовки фахівців своєї справи. Серед тих, хто здобув освіту в університеті, є чимало уславлених практиків, учених, організаторів та управлінців, які зробили вагомий внесок у становленні України як аграрної держави.

І зараз ми, від імені усіх усього студентства Уманського НУС, хочемо подякувати керівництву і професорсько-викладацькому складу університету. Адже саме завдяки вашій наполегливій праці наш навчальний заклад, незважаючи на різні труднощі, протягом 170 років залишається знаним осередком у підготовці висококваліфікованих фахівців і рідною домівкою для тисяч душ і сердець випускників.

Тож користуючись нагодою, бажаємо нашій рідній alma mater процвітати у майбутньому, так само успішно здійснюючи освітню діяльність і трепетно навчаючи молодь відданості своєму народу, полум’яному патріотизму, людяності, доброті, щирості.

Засівайте й надалі у душах своїх вихованців міцні наукові знання й інтелект, зерна високої громадськості й відданості рідній землі і народу, аби проросли вони благодатним врожаєм здобутків для нашої рідної України. Нехай слава та авторитет нашого рідного університету не потьмариться у наступних десятиліттях! Зі святом!

 

Рада студентського самоврядування університету