02.06.2016 5231

Відкриваємо завісу таємниць професій

1 червня студенти 1-го курсу факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відвідали ПАТ «Червона зірка» у м. Кіровограді.

Дане підприємство є провідним виробником посівної і ґрунтообробної техніки в Україні. Підприємство орієнтується на проектування сільгоспмашин світового рівня, призначених для роботи із застосуванням сучасних технологій обробки ґрунту.

Відкриваємо завісу таємниць професій
Відкриваємо завісу таємниць професій

Представник підприємства провів дуже цікаву та пізнавальну екскурсію територією заводу по виробництву сільськогосподарської техніки «Червона зірка». Студенти відвідали також економічний відділ, відділ маркетингу та відділ фінансової звітності, що дало можливість першокурсникам сформувати певне уявлення про сучасний підхід до реалізації економічних професій. Студенти із зацікавленням слухали екскурсовода та задавали запитання. Програма екскурсії була досить різноманітною, цікавою, з великою кількістю інформації та з масою незабутніх вражень.

Дуже приємно, що в наш час є такі потужні виробництва, які відкривають перед майбутніми фахівцями завісу особливостей обраної ними професії.

 

Ревуцька Алла, к.е.н., ст. викладач кафедри економіки