19.07.2016 5632

В Уманському НУС триває вступна кампанія

В Уманському НУС триває вступна кампанія
В Уманському НУС триває вступна кампанія

З року в рік, щоліта, Уманський національний університет садівництва оновлюється та сповнюється нових сил, адже в його стінах проходить одна з найголовніших подій – вступна кампанія.

Вир емоцій, надій і сподівань тисяч абітурієнтів, що панують у ці дні у стінах нашого аграрного Кембріджу, спонукають колектив до дій, надихають на нові звершення.

І жодного разу ті вступники, які обрали Уманський НУС, не пожалкували про свій вибір, адже саме тут вони не лише здобули омріяний фах, а й спробували свої сили у науці, творчості, активному громадському житті. Тобто – реалізувалися у всіх можливих сферах життя, які доступні студентам!

Тож і цього року Уманський НУС гостинно відкрив свої двері для вчорашніх школярів, для тих, хто вже обрав життєві пріоритети, хто ставить перед собою високі цілі та набуває в стінах УНУС впевненості у їх досягненні, хто вміє жити на повну…

Запрошуємо приєднатися до нашого дружнього, молодого, перспективного колективу!

Нагадуємо, що цього року збільшено обсяг місць державного замовлення за всіма напрямами підготовки та спеціальностями (http://admission.udau.edu.ua/ua/dokumenti/obsyag-derzhavnogo-zamovlennya-ta-licenzovani-obsyagi.html)!

Прес-центр Уманського НУС