16.02.2015 5299

«Університетські вісті» – найкращі!

«Університетські вісті» – найкращі!
«Університетські вісті» – найкращі!
Цьогоріч багатотиражна газета «Університетські вісті» Уманського національного університету садівництва відзначила 58 років з часу виходу першого номера. У навчальному закладі свою діяльність газета розпочала 4 червня 1957 року під назвою «За сільськогосподарські кадри»; виходила щотижня форматом А-4 і була безкоштовною.

Газета є літописцем Уманського НУС. Всі основні події в житті багатотисячного колективу студентів, викладачів та співробітників знаходять своє відображення на шпальтах «Університетських вістей», – так називається газета з 2003 року, коли навчальний заклад отримав статус університету.

З 2013 року славну традицію існування газети «Університетські вісті» продовжують відповідальні за випуск помічник ректора Жанна Лозінська, методист Центру культури і виховання студентів Надія Зубова та фахівець ІІ категорії редакційно-видавничого відділу Віталій Кравченко.

Завдяки їхній творчій цілеспрямованій праці та роботі колективу газета «Університетські вісті» стала переможцем конкурсу на кращу газету ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України у 2014 році, в якому взяли участь друковані періодичні видання усіх аграрних ВНЗ України.

За його результатами газета «Університетські вісті» Уманського НУС нагороджена дипломом першого ступеня. Тож щиро вітаємо колектив із почесною відзнакою та бажаємо нових творчих злетів на благо рідного університету.

Пригадалися слова завідувача музею історії Уманського НУС Лариси Цимбровської: «Пройдуть роки, зміняться покоління, і нащадки зможуть дізнатися про те, чим жив, як розбудовувався, зростав наш університет із пожовклих від часу сторінок газети «Університетські вісті».

«Університетські вісті» – найкращі!
«Університетські вісті» – найкращі!

Детальніше на сайті Агроосвіти