05.02.2019 4834

Уманський НУС: освіта зі знаком якості!

Уманський НУС: освіта зі знаком якості!
Уманський НУС: освіта зі знаком якості!

Шановні абітурієнти!

Запрошуємо вас отримати якісну освіту в одному із найавторитетніших закладів вищої освіти України – Уманському національному університеті садівництва.

Чому варто здобувати освіту в Уманському НУС:

1. Уманський НУС не філія – ми справжній державний університет з високим рейтингом ефективності роботи.

2. Комфортні умови для навчання та життя. Іногороднім студентам надається гуртожиток, у всіх гуртожитках є Інтернет. Якісне та недороге харчування в студентській їдальні та кафе. Розвинена та зручна інфраструктура студмістечка, побудованого за принципом кампусів.

3. Розвинені міжнародні зв'язки, реальні можливості проходження закордонних навчальних і виробничих практик і стажувань.

4. Широкі можливості для занять спортом: футбол, баскетбол, настільний теніс, легка та важка атлетика тощо. Цікаве студентське життя з КВН, концертами, зустрічами та розвагами.

5. Військовозобов'язаним студентам надається відстрочка від служби в армії. Бажаючі мають можливість отримати звання молодшого лейтенанта після проходження навчання на військовій кафедрі.

6. Високий рівень розвитку інформатизації: безкоштовний Інтернет, зони Wi-Fi, сучасні комп'ютерні класи й аудиторії, дистанційні технології навчання тощо.

7. Перспектива здобувати дві освіти паралельно.

8. Наші успішні студенти можуть отримувати кілька стипендій (академічна, Президента України, Верховної Ради України, імені державного діяча першого українського уряду Бориса Мартоса, імені державного діяча першого українського уряду Миколи Стасюка, Стена Форбза тощо).

10. Жити і вчитися в Уманському НУС цікаво, безпечно та недорого! 

Якісна освіта в класичному університеті – основа успіху в житті!