08.07.2016 5821

Уманський НУС чекає на тебе!

Щороку тисячі випускників шкіл нашої держави постають перед вибором ВНЗ, у якому планують здобувати омріяний фах. Цьогоріч вступна кампанія для випускників 11-х класів розпочинається з 11-го липня та триватиме до 27-го липня. Саме за цей період абітурієнту необхідно зробити свій рішучий вибір і впевнений крок у студентське життя.

Уманський національний університет садівництва з-поміж вищих навчальних закладів України вирізняється багатими освітніми традиціями та високим рівнем підготовки фахівців. І саме тут під час вступної кампанії, абітурієнт може отримати належну професійно-консультаційну та практично-організаційну допомогу, яку з радістю нададуть фахівці Приймальної комісії УНУС.

Готовність Приймальної комісії до вступної кампанії оглядала ректор університету Олена Непочатенко.

Уманський НУС чекає на тебе!
Уманський НУС чекає на тебе!

  Вона наголосила, що в Уманському НУС проводитсся набір за новими спеціальностями та освітніми програмами, адже на сьогодні Уманський національний університет садівництва – це багатопрофільний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, який здійснює підготовку фахівців за 19-ма спеціальностями, такими як:

- агрономія,

- геодезія та землеустрій,

- лісове господарство,

- садово-паркове господарство,

- менеджмент,

- публічне управління та адміністрування,

-  готельно-ресторанна справа,

- туризм,

- екологія,

- технології захисту навколишнього середовища,

-  захист і карантин рослин,

- садівництво та виноградарство,

- економіка,

- облік і оподаткування,

- фінанси, банківська справа та страхування,

- маркетинг,

- підприємництво, торгівля та біржова діяльність,

- харчові технології,

- агроінженерія.

Для допомоги абітурієнтам і їх кращої орієнтації у розмаїтті напрямів підготовки та спеціальностей у Приймальній комісії Уманського НУС функціонує консультаційний центр з питань електронного вступу. 

Уманський НУС чекає на тебе!
Уманський НУС чекає на тебе!
Уманський НУС чекає на тебе!
Уманський НУС чекає на тебе!

Тож запрошуємо вас завітати до Уманського НУС, адже справжнє студентське життя вирує саме тут – в освітній цитаделі, побудованій на досвіді минулих поколінь і збагаченій передовими європейськими поглядами на освітній процес!

Прес-центр Уманського НУС