01.07.2015 4489

Теорія, практика та інновації розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії

В Уманському національному університеті садівництва відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії». У конференції взяло участь 62 учасники з 22 вищих навчальних закладів. Робота конференції відбувалася за 13 напрямами.

Роботу конференції очолили міжнародні науковці: Ельжбета Скорупська-Рачинська – PhD, професор, ректор Державної Вищої Професійної школи ім. Якуба з Парадижу в Гужові Великопольському, Тетяна Горчева – PhD, професор, директор Центру міжнародної співпраці і проектів Господарської Академії ім. Д.А. Ценова, Дагмар Шкодова-Пармова – проректор з міжнародних зв’язків Південно-Чеського університету, д.е.н., д.соц.н., доцент (Чехія); Махарадзе Адам – декан факультету соціальних наук бізнесу і права Батумського державного університету ім. Шота Руставелі, д.е.н. професор (Грузія), Едвін Португал – професор економіки державного університету штату Нью-Йорк у Потсдамі, США.

Міжнародна науково-практична конференція стала однією з визначних подій червня у житті університету, адже у роботі конференції взяли участь близько 30 науковців з різних наукових інституцій України та закордону – Чехії, США, Польщі, Грузії, Білорусії, Болгарії, Узбекистану, Киргизстану та Російської Федерації.

Конференція пройшла на високому науковому рівні. Всі учасники отримали сертифікати участі, а наукові доповіді опубліковані у збірнику наукових праць.

Теорія, практика та інновації розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії
Теорія, практика та інновації розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії

Дякуємо всім за співпрацю!

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи