08.02.2014 5072

Свято останнього дзвоника

Останній дзвоник – свято, в першу чергу, студентів, а не викладачів. Свято для людей, які починають інше життя: стають на щабель вище на своєму професійному шляху. Тож студенти 5 курсу інженерно-технологічного факультету й не вгледіли, як пролетів час, і пролунав останній дзвінок, закінчилось останнє заняття…

Не було пафосного вручення квітів, традиційних урочистостей. Напевно, так воно і має бути: адже попереду випускний, захисти дипломних проектів, магістерських робіт. Слова вдячності та справжнє прощання з університетом ще попереду. А останній дзвінок – тільки традиційний етап, який лаконічно підводить риску під навчальними буднями випускників.

Домашня атмосфера, слова взаємної вдячності, побажання успішно захистити дипломні проекти і навіть веселі, цікаві конкурси – все це організували студенти 5 курсу інженерно-технологічного факультету для своїх викладачів кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів.

Свято останнього дзвоника
Свято останнього дзвоника

У кожного останній дзвоник пройшов по-своєму, кожен вкладав у нього власний сенс: але свято було студентським, і останній дзвоник лунав для тих, хто цього року покидає стіни рідної альма-матер.

Свято останнього дзвоника
Свято останнього дзвоника

Людмила Матенчук, куратор 51-тс