27.12.2018 5720

Студентська дружба, пронесена крізь роки

Проведення круглого столу на тему: «Студентська дружба випускників Уманського НУС, пронесена крізь роки» відбулася нині в Уманському національному університеті садівництва.

Люди, якими має нагоду пишатися наша Альма-матір, сьогодні сказали своє слово та спробували написати «формулу успіху» для прийдешніх поколінь, які лише починають творити свою історію життя.

Присутніми на заході, зініційованому головою Уманської районної ради Оксаною Супрунець, директором ПОСП «Уманський тепличний комбінат» Миколою Гордієм і за підтримки ректора університету Олени Непочатенко, були однокурсники Миколи Гордія – випускники 1972 року, нинішні студенти та викладачі університету.

Олена Непочатенко вітала присутніх в стінах університету, зазначивши: «… я щоразу з вдячністю радію таким зустрічам, коли студенти-випускники, які досягли в житті висот, можуть порадами, як досвідчені люди, допомогти нинішнім студентам знайти себе».

Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки

Кожен однокурсник Миколи Гордія мав нагоду поділитися спогадами про студентські роки, привідкривши завісу ведення успішного бізнесу Миколою Васильовичем. Сам герой зібрання – Микола Гордій, людина, без якої нині не відбувається жодне міське та районне свято, яка по життю ступає зі світлими та чистими думками та всім готова прийти на допомогу. І головною значущістю для студентських років, вважає Микола Васильович, є знання, а найсильнішими і найвагомішими в житті – сімейні цінності.

Історія успіху Миколи Гордія, Заслуженого працівника сільського господарства України, почесного громадянина Уманського району, Черкаської області, депутата Уманської районної ради усіх семи скликань, директора приватного орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат» ведеться саме з старту в доросле життя, отчий дім, а саме школа та студентство є тими джерелами, з яких він черпав силу, енергію, віру в себе.

Саме підказки до здійснення мрії сьогодні можна було почути на заході у конференц-залі.

Таємниці власної «формули успіху» мали нагоду розповісти сьогодні як Микола Васильович, так і його друзі та одногрупники: Анатолій Яценко, Микола Муковоз, Ольга Островська, Микола Федорець, Анатолій Роєнко, Володимир Якушечкін, Дмитро Семенда, Володимир Довгополюк. Усі товариші Миколи Васильовича, як один, висловили вдячність, перш за все, за людяність, високоморальність, вміння підтримати повсякчас ближнього. Не дивлячись на вершини та досягнення, Микола Гордій має багато здорових амбіцій і нині прагне досягати нових успіхів. Завдяки наполегливій праці та компетентності, яку, як стверджує знаний випускник, він здобув саме в стінах Альма-Матері, Микола Васильович має змогу працювати продуктивно, вирощуючи високоякісну продукцію, затребувану не лише в нашій країні, а й за кордоном.

Поради Миколи Гордія студенти всотували мов губка, з цікавістю та відкритістю слухаючи кожне слово, ставили запитання, мріючи йти до успіху не тернистими шляхами, вірячи свято цій сповненій нестримної енергії людині. Цікаво було слухати оповідача, його цінні та душевні поради з самого серця: «Бережіть родину, шануйте ближнього». А напередодні новорічно-різдвяних святкувань це звучить як гарне побажання всім людям.

Тож многая літа Вам, шановані земляками, дорогі для друзів і близьких, пам’ятні для Альма-матер випускники! Хай життя ваше буде сповнене радісними подіями та щасливими моментами. З прийдешнім всіх Новим Роком! Господнього Благословення на ваші оселі та на осередок культури, освіти, науки і знань – Уманський національний університет садівництва, який виховує славних, гарних особистостей для процвітання нашої держави.

Студентська дружба, пронесена крізь роки
Студентська дружба, пронесена крізь роки

Прес-центр Уманського НУС