22.03.2014 5677

Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Воля» на постійну роботу потрібен АГРОНОМ-ХІМІК

Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Воля» на постійну роботу потрібен АГРОНОМ-ХІМІК

Заробітна плата  від 2400 грн., залежно від співбесіди.

Адреса підприємства: Золотоніський район, с. Бубнівська Слобідка.

Звертатися за телефоном: 067 441 14 76, (0237) 6-33-35.

Резюме надсилати на ел. адресу: ctovvola@ukr.net

Інформація про СТОВ «Воля»

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Воля» розташоване на території Бубнівсько-Слобідської сільської ради Золотоніського району на відстані 70 км від обласного центру м. Черкаси та займає площу 1948,78 га. Господарство спеціалізується на вирощуванні зернових, технічних та овочевих культур. Провідним напрямком є вирощування картоплі.

СТОВ «Воля» постійно проводить модернізацію та розвиток на основі передових і прогресивних агротехнологій.

Оскільки товариство нарощує виробництво овочів, на території Бубнівськослобідської сільської ради є сучасне овочесховище для зберігання насіннєвого матеріалу. Наразі будується перша черга овочесховища для товарної продукції, загальною місткістю 12 000 тонн. По завершенню будівництва його потужність становитиме 45 000 тонн.

Завдяки високій якості вирощуваної продукції, СТОВ «Воля» здобула безперечний авторитет на ринку сільгосппродукції, зарекомендувавши себе надійним та відповідальним партнером. Ми співпрацюємо з провідними європейськими компаніями, серед яких AGRICO (Голландія), SOLANA (Німеччина), SEMINIS (США), BEIO (Голландія), які постачають насіння суперелітного і елітного класів картоплі, моркви та ін.

СТОВ «Воля» є постійним учасником міжнародних виставок, конференцій, форумів, пов'язаних з веденням сільського господарства. Товариство неодноразово брало участь у конференціях, що проводились «АПК-Інформ».

Працівники нашого господарства вивчають нові технології з вирощування, захисту та збирання сільськогосподарської продукції, залучають іноземних спеціалістів,  переймаючи й застосовуючи їхній досвід.

Рубрика: Випускнику

 

Error