17.01.2017 4829

Щедрівочка щедрувала

Українські традиції – багаті й оригінальні, а зимові звичаї ще й закликають в життя добробут, злагоду та мир. Однак важливі не лише слова привітань, а й сама особа гостя. А найкращою є ситуація, коли щедрувати та посівати приходить малеча.

Територія студмістечка Уманського національного університету садівництва не лише мальовнича, а й зручна інфорастуктурно. Тут є не лише навчальні корпуси, гуртожитки, оранжереї й теплиці, а й виховний заклад для найменших – Дошкільний навчальний заклад ясла - садок комбінованого типу № 3. Саме його вихованці й прийшли привітати з зимовими святами адміністрацію та колектив Уманського НУС.

Щедрівочка щедрувала
Щедрівочка щедрувала

Тендітні україночки у яскравих вишиванках і сонячних віночках, маленькі, але вже змужнілі козаки щиросердно і з великим натхненням щедрували, рясно посівали все навкруги золотим пшеничним зерном – на щастя, добробут, достаток, мир і злагоду.

Господар – перший проректор УНУС Іван Мостов’як – щиро подякував маленьким віншувальникам і кожному вручив маленький подарунок.

Щедрівочка щедрувала
Щедрівочка щедрувала

Впевнені, що у цьому році все буде добре, адже якщо давні народні традиції вшановують найменші, то мудрість поколінь продовжує жити, сповнюючи сучасних українців вірою у краще, силою та відвагою пращурів і мудрістю поколінь.

Щедрівочка щедрувала
Щедрівочка щедрувала

Прес-центр Уманського НУС