+38 (04744) 3-07-32
Меню
Остання редакція: 13 квітня 2017

Самоврядування – крок до успіху в житті

Студентське самоврядування має вагоме значення у саморозвитку студентства, адже воно допомагає набути лідерських якостей, комунікабельності, всесторонньо розвиватися, знаходити нові корисні знайомства та багато іншого.

Звичайно, легше займатися студентським самоврядуванням, коли ти маєш певний багаж знань та уявлень про нього ще зі школи. Саме з метою популяризації самоврядування найактивнішими членами студентської ради було проведено візит до осередку учнівського самоврядування Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7-колегіум» Уманської міської ради Черкаської області.

       

«Самоврядування – крок до успіху в житті» – саме так звучала назва семінару.  У ході діалогу студенти ознайомили учнів з основними напрямами роботи студентської ради Уманського НУС, розповіли про сам механізм організації студентства та запросили активістів учнівського самоврядування на візит до університету, щоб вони змогли на собі відчути, як проходить робота самоврядування на вищому рівні.

       

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть систематичними та все більше учнів будуть мати бажання займатися самоврядуванням не лише в школі, а й у вищих навчальних закладах. Адже саме самоврядування дозволяє нам наблизити ті величезні перспективи, які відкриті для кожного з нас.

 

Ірина Слободяник, заступник голови ради

студентського самоврядування