25.11.2014 5862

Зимова практика у Німеччині для українських студентів

ЗАКОРДОННА ПРАКТИКА

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

ОГОЛОШУЄ НАБІР СТУДЕНТІВ

 Програма Work in Germany 

Програма «Зимова практика у Німеччині для українських студентів». У ній можуть взяти участі студенти ВНЗ будь-яких напрямів підготоки, акредитованих в Україні (технікумів, коледжів, інститутів, університетів, консерваторій та академій), всіх спеціальностей і освітньо-кваліфікаційних рівнів (від молодших спеціалістів до аспірантів) віком від 18 до 35 років.

Вимоги: Реєстрація до 15/02/15. Програма на період офіційних канікул у навчальному закладі

1. Ваш вік становить від 18 до 35 років на момент початку роботи. Якщо Вам поки не виповнилося 18 років, але до 01.07.2015 Ви досягнете цього віку і зможете вчасно оформити закордонний паспорт, Ви можете приймати участь в даній програмі.

2. Ви є громадянином України або країн СНД і студентом ВНЗ (університету, інституту, академії, консерваторії, технікуму або коледжу) на денній формі навчання.

3. Ви продовжите навчання після 01.09.2015 і зможете підтвердити це в посольстві при отриманні візи (наприклад, довідкою з місця навчання).

4. Ви повинні повністю заповнити анкету-заявку і прийняти умови договору з надання консультаційних послуг.

Вартість програми - 350 євро.

Вакансії, які даються для роботи: робота на кухні, офіціанти, збір врожаю (полуниця, ягоди), прибирання приміщень, збирачі квітів, робота в готелі.

Зарплата залежить від виду робіт: акорд на сільськогосподарських роботах, погодинна на прибираннях і в готелях. У середньому за даною програмою студенти заробляють 1200 – 1500 євро на місяць.

Обов'язково володіння німецькою мовою на розмовному рівні.

За додатковою інформацією звертатися на кафедру туризму та готельно-ресторанної справи.

Тел. 063-03-10-130 Парубок Наталія Василівна.