25.10.2014 5333

Презентація книг

Проведення презентацій книг та навчальних посібників, зустрічей з їх авторами та упорядниками стало доброю традицією в агротехнічному коледжі.  22 жовтня викладачі та студенти мали нагоду познайомитися з двома навчальними посібниками.

Викладачі коледжу - автори книг
Викладачі коледжу - автори книг

Сьогодні практично неможливо знайти сферу, в якій не використовуються інформаційні технології. Не оминули вони і галузь оціночної діяльності. Тому надзвичайне місце в навчальному процесі майбутніх оцінювачів займають дисципліни, де вивчаються питання створення і функціонування систем обробки економічної інформації засобами комп’ютерної техніки.

Посібник «Інформаційні системи та технології в оціночній діяльності», авторами якого є В.В. Кужель – кандидат економічних наук, директор коледжу, К.С. Опалко – завідувач економічного відділення, Н.О. Цяпута – викладач комп’ютерних дисциплін та Т.М. Кулик – викладач-методист комп’ютерних дисциплін, у теоретичному плані покликаний поглибити знання стосовно організації та методології автоматичного розв’язання комплексних  задач оціночної діяльності, у практичному – сформувати навички роботи з економічною інформацією, використання інформаційних технологій у сфері роботи оцінювача, рекомендований Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для самостійного вивчення дисципліни.

Відомо, що однією з фундаментальних наук є математика, що розвивалася в тісному зв’язку з виробничою діяльністю людей і загальнолюдською культурою, а на сьогоднішній день перетворилася в струнку дедуктивну науку. Навчальний посібник «Вища математика», авторами якого є  В.І. Казановський – викладач-методист та Н.А. Виштакалюк – викладач вищої категорії, сприяє свідомому оволодінню студентами системи математичних знань і умінь, формуванню рівня математичної культури, що є необхідним у продовженні освіти, майбутній професійній діяльності. Дана книга робить вивчення такого складного для студентів предмета, як вища математика, простим і цікавим, передбачає формування сталого інтересу до навчання.

Дєордієва А.П., викладач математики
Дєордієва А.П., викладач математики
Казановський В.І., автор книги
Казановський В.І., автор книги
Виштакалюк Н.А., автор книги
Виштакалюк Н.А., автор книги
Жулинська Г.Г., бібліотекар
Жулинська Г.Г., бібліотекар
Чорнозуб С. В., бібліотекар
Чорнозуб С. В., бібліотекар

Побажаємо творчому колективу авторів невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях, високих професійних досягнень, а студентам – натхнення, прагнення  до нових знань, віри в майбутнє! 

Презентація  книг
Презентація книг