24.06.2016 5111

Практична підготовка ‒ запорука професіоналізму технологів Уманського НУС

Студенти 11-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУС під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Олени Василишиної здійснили навчальну екскурсію на Білоцерківський консервний завод, що знаходиться в м. Біла Церква, Київської області.

Під час цієї екскурсії працівники підприємства провели для студентів цікаву та змістовну лекцію щодо передових технологій виробництва, а також пояснили технологію переробки консервованої продукції.

Студенти мали змогу особисто побачити технологічний процес, дізнались чимало цікавого про асортимент готової продукції. На власному досвіді переконались щодо якості та натуральності сировини для виготовлення консервованої продукції. 

Практична підготовка ‒ запорука професіоналізму технологів Уманського НУС
Практична підготовка ‒ запорука професіоналізму технологів Уманського НУС

Висловлюємо велику подяку керівникам підприємства, працівникам, які провели екскурсію, за їх люб'язність і професіоналізм, а також викладачам кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, які організували таку корисну і незабутню подорож.

Ольга Успаленко,  студентка 11-Т групи