20.12.2014 4574

Подяка учасникам акції «Поділися теплом із солдатом»

З 9 по 18 грудня 2014 року в Умані пройшла акція «Поділися теплом із солдатом». Її ініціаторами стали Уманський національний університет садівництва та Уманська ЗОШ № 9.

За активну участь в організації акції представники волонтерського штабу «Разом» висловлюють подяку ректору і колективу Уманського НУС, директору і колективу школи №9, особливо викладачам кафедри української та іноземних мов Уманського НУС Мирославі Гейко та Ірині Чучмій, а також учасникам акції:

викладачу кафедри української та іноземних мов Наталії Комісаренко та учням і педагогічному колективу Уманської школи № 8;

викладачу кафедри маркетингу Діані Соковніній та учням і педагогічному колективу Уманської школи № 1;

викладачам кафедри фінансів і кредиту Світлані Власюк, Наталії Бондаренко, Лесі Барабаш, Юлії Улянич та учням і педагогічному колективу Уманської школи № 11;

викладачу кафедри української та іноземних мов Ірині Чучмій і викладачу кафедри садово-паркового господарства Тетяні Мамчур та учням і педагогічному колективу Уманської школи № 5 і №3;

викладачу кафедри економічної теорії Ларисі Фицик та учням і педагогічному колективу Уманських шкіл № 3 і № 4;

викладачам кафедри української та іноземних мов Олені Олійник і Світлані Каричковській;

студентам УНУС Наталії Щербиній, Тетяні Грачовій, Сабіні Власюк, Аліні Махаринській, Дарії Цілінській, Івану Дмитрику, Ірині Шаповал.

Під час акції викладачі університету за власні кошти закупили матеріали та проводили майстер-класи з виробництва оберегів і новорічних сувенірів для воїнів АТО, а учні шкіл 6–11 класів, крім того, що власними руками робили обереги бійцям, ще написали листи та підготували патріотичні малюнки для солдатів. А ще учні приносили для солдат теплі речі, солодощі, власноруч в’язали шкарпетки.

Приємним і зворушливим є й те, що до акції приєдналися вихованці дитячих садочків, які теж підтримали наших захисників своїми малюнками.

21 грудня 2014 року на центральній площі Умані, під час народного Віче, подарунки для наших захисників будуть освячені представниками різних релігійних конфесій міста. Стати учасниками цієї події запрошуємо усіх учасників акції – учнів, їх батьків, представників педагогічних колективів, викладачів університету, та всіх бажаючих.

Ми впевнені, що проявлений уманчанами патріотичний запал, дружня підтримка різних поколінь жителів міста, тепло і щирість сердець, думок і помислів, які діти вкладали у кожного ангела-оберега, зроблять нашу армію непереможною і допоможуть відновити мир у нашій країні. Адже армія, яку підтримує народ, є нездоланною.

Сергій Мельник, Світлана Скляренко активісти штабу волонтерської організації «Разом»