27.04.2016 6005

Перспективи працевлаштування студентів Уманського НУС

25 квітня студенти Уманського національного університету садівництва спеціальностей «Маркетинг», «Фінанси і кредит» та «Менеджмент організацій» разом з доцентами Ольгою Макушок, Оленою Рибчак, Оленою Саковською та Олегом Роєнко відвідали День відкритих дверей, який проводила агроконсалтингова компанія «Дикун Глобал Консалт».  

Перспективи працевлаштування студентів Уманського НУС
Перспективи працевлаштування студентів Уманського НУС

З моменту її заснування в 2002 році, компанія працює у сфері аграрного бізнесу. Це не просто консультаційна компанія у сфері інвестицій та інновацій, а професійна згуртована команда з розгалуженою мережею партнерів по всьому світу, яка націлена на досягнення результату в кожному проекті, серед яких: Всеукраїнська Аграрна Рада, Асоціація Виробників Молока, Асоціація свинарів України, профільні онлайн портали: milkua.info, pigua.info, agravery.com, друковані спеціалізовані видання «Молоко і Ферма» та «Прибуткове свинарство», торгові компанії «Фенікс Агро» та «ДК Вет», аграрні бізнес-тури за кордон в понад 20 країн світу, організація та проведення галузевих заходів у молочному скотарстві, свинарстві, рослинництві, аналітичний відділ, соціальні проекти з популяризації споживання молока та молочних продуктів, продакшн-студія AgroTV Ukraine з каналом на YouТube.

Саме тому співпраця в напрямку стажування студентів Уманського НУС в такій успішній компанії, де працює понад 200 молодих, креативних, ініціативних людей, більшість з яких є випускниками нашого вузу, буде досить корисною для майбутніх спеціалістів. 

Перспективи працевлаштування студентів Уманського НУС
Перспективи працевлаштування студентів Уманського НУС

Нинішній захід проводився з метою відбору студентів для проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування в даній компанії. Провідні спеціалісти компанії ознайомили студентів з основними проектами їх діяльності, розповіли про свої кар’єрні здобутки та засоби їх досягнення, провели екскурсію по всіх відділах компанії.

Цікавість студентів до проведеного заходу підтвердили заповнені анкети, згідно яких буде проводитися подальший відбіру для стажування в провідній консалтинговій компанії України.

Ольга Макушок,

доцент кафедри маркетингу