30.10.2018 4989

Переможна Універсіада студентів Уманського НУС

Уже кілька років поспіль серед закладів вищої освіти – університети, інститути, академії – лідерство тримають студенти Уманського національного університету садівництва. Проведення ХVІ Універсіади в Черкаській області серед ЗВО стимулює розвиток фізичної культури та спорту серед студентської молоді, даючи можливість юнакам і дівчатам перебувати в тренді сучасності часу – бути здоровими. Універсіада також має на меті виявити кращих серед спортивних збірних команд області для участі в ХVІ літній Універсіаді України.

Місцем проведення нинішнього етапу змагань стала спортивна зала Уманського НУС, студенти та викладачі якого мають неабиякий хист, навички та вміння. І, маючи за спиною безліч перемог, наші спортсмени з легкістю вибороли першість у таких видах спорту, як волейбол і настільний теніс.

Перше загальнокомандне місце у змаганнях з настільного тенісу завоювала збірна нашого університету в складі Омельчука Івана - 11 сп група, Махотіна Владислава – 11м-а група, Гримовського Олексія – 21 ім група, Грибок Олесі – 31 сп група, Савчук Інни – 31 ф група, Патлаченко Олі – 31 сп група.

В особистому розряді чемпіонами стали студенти Омельчук Іван і Грибок Олеся. Другі місця вибороли Махотін Владислав і Савчук Інна.

Друге місце з волейболу зайняла команда студентів Уманського НУС у складі: Олександра Кравченка (капітан) – факультет плодоовочівництва екології та захисту рослин, 21 мс група; Романа Бабенка – факультет агрономії, 21 ка група; Дмитра Чумака – факультет лісового і садово-паркового господарства, 41лг група;  Назарія Степовика – факультет агрономії, 12 а група; Руслана Костенка – факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин, 41 ек група; Юрія Литвиненка – факультет плодоовочівництва, екології та ЗР  11мс; Валерія Скрипніченко факультет плодоовочівництва екології та захисту рослин, 11 мс рупа; Євгена Андрєєва – факультет лісового і садово-паркового господарства, 41 лг група; Олексія Дзвониського – факультет економіки та підприємництва, 11о група.

Переможна Універсіада студентів Уманського НУС
Переможна Універсіада студентів Уманського НУС

Юнаки продемонстрували цікаву гру та гарні навички. А запекла боротьба волейболістів показала, що єдиний шлях до перемоги – грати головою та серцем. І наголосили, що «Хто шкідливих звичок не має – той завжди перемагає»!

З перемогами вас, шановні спортсмени, успіхів і подальших яскравих звершень!

Прес-центр Уманського НУС

 

Error