21.01.2019 5072

Наукові здобутки студентів Уманського НУС

Наукові здобутки студентів Уманського НУС
Наукові здобутки студентів Уманського НУС

Студенти Уманського національного університету садівництва Олександр Цвіргун і Вячеслав Жильов стали переможцями стипендіальної програми «Нове зернятко» від компанії «Агропродсервіс» з напряму рослинництво.

З листопада компанія проводила відкритий конкурс з добору найобдарованіших і цілеспрямованих студентів провідних аграрних закладів вищої освіти України. Учасниками програми стали Вінницький національний аграрний університет, Житомирський національний агроекологічний університет, Білоцерківський національний аграрний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Львівський національний аграрний університет, Подільський державний аграрно-технічний університет, Уманський національний університет садівництва, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. Ґжицького.

Загалом мета даної програми – стимулювати обдаровану молодь вести наукову та дослідницьку діяльність, як в рамках ЗВО, так і на базі компанії «Агропродсервіс», розвивати власний потенціал на практиці, а в майбутньому – допомогти успішно працевлаштуватися за обраним фахом.

Тож вітаємо переможців! Сподіваємося, що заслуги колег надихнуть й інших студентів до активної участі у подібних заходах і реалізації їх наукового потенціалу!

Прес-центр Уманського НУС