23.01.2018 4922

Науковці – молодим фахівцям і досвідченим господарникам

Науковці – молодим фахівцям і досвідченим господарникам
Науковці – молодим фахівцям і досвідченим господарникам
Школа аграрної науки Уманського національного університету садівництва відома широкому загалу професіоналів і молодих фахівців. А пояснюється це тим, що науковці навчального закладу проводять численні наукові дослідження, оприлюднюючи їх результати у підручниках і посібниках, що стають у нагоді не лише агрономам-практикам, а й аматорам.

Рік 2018 щойно почався, а світ уже побачило перше друковане видання університету – черговий підручник доктора сільськогосподарських наук, професора Григорія Господаренка «Система застосування добрив».

У книзі висвітлено фізіологічні основи, агротехнологічні прийоми та умови ефективного використання органічних і мінеральних добрив, хімічних меліорантів і бактеріальних препаратів, висвітлено досягнення агрохімії з оптимізації агрохімічних параметрів показників родючості ґрунту, системи застосування добрив у сівозмінах, удобрення польових, овочевих, плодових та інших сільськогосподарських культур.

Основною цільовою аудиторією підручника є фахівці спеціальності 201 «Агрономія», однак дана праця буде цікавою й тим, хто прагне ефективно здійснювати діяльність з вирощування сільськогосподарських культур.

Прес-центр Уманського НУС

 

Error