21.07.2014 4862

Молодь змінює Україну

Національна Асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України формує групу  із молодих та перспективних людей віком від 20 до 35 років для поїздки за кордон на навчання. Не ігноруйте наше повідомлення, адже це реальний шанс, перш за все для Ваших дітей, отримати неоціненний досвід та нові знання, розширити свій кругозір. Для участі в конкурсі потрібно надіслати на адресу асоціації doradaukraine@gmail.com резюме та мотиваційного листа. Поїздка здійснюється за сприяння благодійного фонду  Богдана Гаврилишина. 

Детальніше про проїздку тут: http://www.dorada.org.ua/8-news/311-nasha-asociacija-pochinae-formuvati-grupu-molodi-z-silskoi-miscevosti-dlja-uchasti-u-programi-molod-zminit-ukrainu.html та тут: http://bhfoundation.com.ua/programi/molod-zminue-ukrainu.html

Дедлайн подачі заявок: 1 вересня 2014р.

Резюме з фото українською та англійською мовами (1 стор.)


Мотиваційний лист має бути написаний англійською мовою, займати не більше 1 стор. А4 та розкривати наступні пункти:

  1. Хто Ви і звідки (1-2 речення).
  2. Звідки почули про програму "Young Generation Will Change Ukraine" і чому її обрали? (1 абзац)
  3. Які Теми Ви хочете вивчити/дослідити в обраній країні (предмети ваших досліджень важливі для фонду і посольства - 1 великий абзац).
  4. Ваша оцінка поточної ситуації Вашої сфери вивчення в Україні та країні дослідження (2-3 речення). 
  5. Як збираєтесь втілювати отриманий досвід в Україні (Для фонду ця частина покаже наскільки Ваш задум відповідає вимогам Програми, для посольства - Вашу мету втілити в Україні важливий проект/місію - 1 абзац).