01.04.2015 4751

Міський конкурс бізнес-планів

30 березня 2015 року в Уманській філії Європейського університету було проведено міський конкурс бізнес-планів. У конкурсі взяли участь 16 студентів із різних вузів м. Умань, які презентували перед комісією свої бізнес-проекти.

Тематика бізнес-планів була пов’язана з різними напрямами та видами підприємницької діяльності. Основними критеріями оцінювання були відповідність проекту структурі бізнес-плану, наявність чіткого фінансового обґрунтування, оригінальність ідеї та суспільна корисність реалізації бізнес-плану. Членів комісії та присутніх цікавили питання щодо доцільності та результативності запропонованих ідей.

Уманський національний університет представляли студенти факультету менеджменту Ангеліна Атаманюк, Євгенія Чорній, Ольга Масенко та Віталія Марченко.

Міський конкурс бізнес-планів
Міський конкурс бізнес-планів

Виступи студентів були заслухані та обговорені журі конкурсу, до якого входили посадові особи Уманської міської ради та провідні підприємці міста.

Одноголосно найкращими було визнано бізнес-плани, представлені нашими студентками Ольгою Маценко «Відкриття крупоцеху у ФГ «Агрофірма «Базис», яка зайняла почесне І місце, та Ангеліною Атаманюк «Виробництво та реалізація лляної олії», яка зайняла ІІ місце на конкурсі.

Переможці отримали Почесні грамоти та подарунок від сімейно- спортивного комплексу «Амарант».

Інна Новак, доцент кафедри менеджменту ЗЕД