+38 (04744) 3-33-04
Меню

Міський конкурс бізнес-планів - УНУС як завжди серед переможців!

Щорічно відбувається міський конкурс бізнес-планів з підприємницької діяльності серед молоді. Це неймовірна можливість проявити себе та втілити свої мрії в життя.

19 травня в Уманській міській державній адміністрації Черкаської області, десять студентів з вищих навчальних закладів презентували свої роботи та змагались за звання «Кращий бізнес-план». Серед учасників були студенти Уманського національного університету садівництва – Кирик Надія, Маняк Олег, Полякова Ірина, Поповська Марина та Соломчак Віктор.

Виступи оцінювала експертна рада конкурсу. До її складу увійшли:

  1. Радченко Ольга Олександрівна – заступник міського голови, голова експертної ради;
  2. Дробілко Юрій Володимирович – депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молоді та спорту, директор сімейно-спортивного  комплексу «Амарант»;
  3. Поліщук Микола Парфентійович – приватний підприємець, директор ТОВ «Іскра»;
  4. Чатурія Ія Венаріївна – спеціаліст відділу економічного розвитку міста Уманської міської ради ;
  5. Вдовиченко Наталія Вікторівна – начальник відділу у справах сім’ї та молоді, секретар експертної ради.

На презентацію своєї роботи було надано 3 хвилини. Журі ставили запитання та оцінювали виступ за 5-ти бальною шкалою.

Учасниками конкурсу було презентовано велике розмаїття тем та ідей: вирощування перепілок, формування соціальної мережі, побудова зерносховищ, застосування поліграфу, створення благодійного центру та інші. Обирати кращого було важко.

Не зважаючи на жорстку конкуренцію до трійки переможців увійшли студенти нашого університету. Почесне друге місце виборола студентка 41-з групи факультету менеджменту Полякова Ірина, а третє місце –  студентка 41-з групи Поповська Марина.

Усі учасники отримали грамоти, а переможці – цінні призи та сертифікати від сімейно-спортивного комплексу «Амарант».

Ми пишаємось нашими студентами, висловлюємо щиру вдячність за гідну участь у конкурсі та маємо сподівання, що всі бізнес-ідеї будуть успішно втілено в реальність!