27.03.2013 7588

Міс Університет-2013

26 березня в актовій залі Уманського національного університету садівництва за ініціативи ради студентського самоврядування відбувся традиційний конкурс «Міс Університет-2013».

Щорічно метою проведення конкурсу є не лише визначення найчарівнішої учасниці, але й залучення молоді університету до творчості та змістовного проведення дозвілля.

Цьогоріч конкурс відбувся за підтримки ректорату університету на чолі з ректором Непочатенко О.О., спонсорів проекту – ПАТ «Уманьгаз» в особі голови правління Мельника В.Г., представництва компанії «Lambre» в особі директора Кирилюк П.В. та представництва філії туристичної агенції «Сієста» в особі Здоровцової Ю.Ю.

Режисерами дійства виступили досвідчені хореографи-консультанти Михалевська Н.І. та Михалевська Н.А., музичний та відео супровід забезпечив звукорежисер Шаповаленко А.С.

Атмосферу вечора підтримували запальні ведучі - Олександр Цикалюк та Олександр Пересунько.

У справжньому святі краси та розуму взяли участь 12 чарівних фіналісток - представниць 6 факультетів університету, кожна з них була по своєму чарівною, неповторною й оригінальною.

В ході конкурсу учасниці показали природну вроду, активну життєву позицію та цілеспрямованість.

Конкурсантки презентували свою вроду у загальному дефіле з танцювальними елементами та фотоконкурсі.

Акторські здібності та грайливий артистизм учасниць піднесли настрій аудиторії під час гумористичного конкурсу «Стиляги»

 

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
 

Неабияк вразили присутніх автентичні таланти красунь, які милували слух аудиторії неповторним співом, вражали найпотаємніші струни сердець душевною поезією, веселили неповторними гумористичними мініатюрами та карколомними танцями.

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
  

Красуні розкривали власну ерудицію в інтелектуальному випробуванні, а наостанок вразили всіх своєю неповторністю у фінальному виході в коктейльних і вечірніх сукнях.

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
  

Учасниці сміливо ламали стереотипи та доводили, що сучасні дівчата не тільки красиві, а ще й розумні й талановиті.

Розважали гостей у перервах між конкурсами виступи учасників творчих колективів Центру культури і виховання.

Всі з великою зацікавленістю чекали кожного виступу, не забуваючи висловлювати своє захоплення бурхливими оплесками, адже кожна дівчина достойна перемоги.

Справжнім сюрпризом для присутніх став неперевершений виступ митця, співака, Володимира Григоровича Трояна.

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
  

Журі конкурсу у складі голови Мельника Володимира Григоровича, голови правління «Уманьгаз», Кирилюк Павліни Віталіївни, директора косметичної лінії компанії «Lambre», Петриченко Нелі Петрівни, головного спеціаліста відділу культури і туризму Уманської міської ради, Трояна Володимира Григоровича, директора міського будинку культури, Мостов’яка Івана Івановича, першого проректора університету, Мельника Юрія Віталійовича, заступника голови ради студентського самоврядування обрало найкращу.

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
  

Нею стала студентка факультету плодоочівництва, екології та захисту рослин Макаренко Альона.

Міс Університет-2013
Міс Університет-2013
  

Переможниця отримала сертифікат на отримання косметичної продукції від компанії «Lambre» та сертифікат на проведення казкового відпочинку в одному з туристичних місць України від туристичної агенції «Сієста».

Проте, на святі ніхто не лишився без уваги, красуні стали володарками різних номінацій. Усі вони отримали дипломи й цінні подарунки.

 

Оргкомітет конкурсу «Міс університет-2013» та рада студентського самоврядування

 

Error