14.04.2016 5928

Ми - за здоровий спосіб життя

«Ми – за здоровий спосіб життя» - саме під таким гаслом пройшов День здоров’я, що проводився у рамках тижня здоров’я в Уманському національному університеті садівництва. 

Ми - за здоровий спосіб життя
Ми - за здоровий спосіб життя

Радою студентського самоврядування спільно із кафедрою фізичного виховання Уманського НУС було організовано спільний похід до Білогрудівського лісу. Під час даного заходу  представники кожного з шести факультетів змогли протягом дня позмагатися у рівній боротьбі із футболу, волейболу, естафетах, у результаті яких було визначено, що студенти кожного з факультетів є досить сильними та активними. Було проведено конкурс стінгазет «Молодь за здоровий спосіб життя», переможцем якого стала команда факультету менеджменту. Також було проведено конкурс страв, за результатами якого було визначено, що найоригінальніше та творчо до справи підійшла команда факультету лісового і садово-паркового господарства. 

Ми - за здоровий спосіб життя
Ми - за здоровий спосіб життя

За підтримки деканатів кожного з факультетів всі учасники отримали винагороду за активну участь у даному заході.

Ми щиро вітаємо всі команди, які брали участь у проведенні Дня здоров’я та сподіваємося, що такі заходи будуть гарною традицією  нашого університету, адже вони допомагають зблизитись та краще дізнатися один про одного не тільки на факультеті, а й у межах всього університету.

 

Ірина Слободяник, секретар ради

студентського самоврядування