28.09.2017 4594

Ми дякуємо вам, шановні ветерани

Актова зала Уманського медичного коледжу зібрала вчора найповажніших людей міста. Людей, які своєю працею та здобутками його збагачували, які виховували нас в оптимізмі, не дивлячись на політичні негаразди й перипетії, які нині з повними радісних сліз очима від розуміння своєї важливості для когось, прийшли відсвяткувати День ветерана.

Ми дякуємо вам, шановні ветерани
Ми дякуємо вам, шановні ветерани

Організацію урочистості взяли на себе працівники Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради на чолі з Галиною Кучер.

З вітальними словами до присутніх звернулися міський голова Олександр Цебрій. Прозвітувавши перед ветеранами про поточні роботи, які ведуться в Умані, та про справи, які вже виконані, очільник міста наголосивши на прагненні влади робити все можливе для покращення життя людей та популяризації міста. Олександр Володимирович та Галина Михайлівна вручили грамоти Управління праці та соціального захисту населення та квіти почесним ветеранам й колективам, ансамблям ветеранів міста.

Ми дякуємо вам, шановні ветерани
Ми дякуємо вам, шановні ветерани

Голова Уманської міської громадської організації «Організація ветеранів міста» Олександр Безсмертний побажав присутнім сердечної любові й душевного спокою, розповівши про діяльність та співпрацю організації з міською владою, що має на меті, перш за все, патріотичне виховання молоді.

До слова також були запрошені Лідія Радушина, голова організації «Захист дітей війни», Валентина Чорна, начальник організації «Червоного хреста» м. Умань.

Галина Кучер привітала гостей, висловивши вдячність за активну участь у житті міста та довівши до відома присутніх інформацію про соціальні нормативи і нововведення для опалення житлових приміщень та використання теплової енергії. Галина Михайлівна розповіла про роботу реабілітаційного центру в місті і його важливість для громадян.

По завершенню урочистої частини на учасників зустрічі чекала насичена концертна програма. Проходила вона на піднесених нотах, адже родзинкою виступів стала участь у концерті творчих колективів Уманського національного університету садівництва.

Шквал оплесків, сльози радості й посмішки ветеранів вказували на невичерпний талант студентів, які впевнено трималися на сцені й неодноразово підкорювали серця уманчан.

Харизматичними постановками звеселяв публіку Театр естрадних мініатюр «Добродії», вкотре дивував вдячного глядача талантом та чудовим тембром виконання вокальних творів народний самодіяльний жіночий вокальний ансамбль «Криниченька»; дует Ірини Гребень та Кіріла Козака з композицією «Хай щастить вам» вдало виразив побажання присутнім, викликавши овації залу; у виконанні викладача Центру культури та виховання студентів Івана Смірнова пролунала чарівна пісня «Как молоды мы были», викликавши на обличчях ветеранів сльози; а солісти Олексій Щербина та Юлія Сапельникова своєю харизмою та артистизмом щиро вразили глядачів.

Ми дякуємо вам, шановні ветерани
Ми дякуємо вам, шановні ветерани

Дійсно, наші студенти-артисти обрали правильну сцену, адже такі щирі та теплі привітання, які викликали не менш щиру вдячність – це наша вдячність Вам, шановні ветерани. Будьте здорові, довгих Вам років життя.   

Прес-центр Уманського НУС